Sunday, September 2, 2012

Tell me something I don't know..

Picknicken med STS var väl inte det roligaste hittills. Det blåste och småregnade ( den typen av väder då man INTE ska ha kjol på sig...) DEt var inte så mycket som hände heller, vi hade en "ice breaker"- lära känna någon annan-lek, STS infomerade om alla regler som gäller (vilket jag redan visse, eftersom man fått papper och skrivit under de redan innan avresan) åt picknicken. Sedan berättade de om olika resor man kan göra med STS under året, som Hawaii, Los Angeles, New York City osv De var dock ganska dyra resor plus att flygresan ingår inte i der priset... Min värdfamilj har planer på utfykter de vill göra så resorna var ändå inte aktuella för mig..

På vägen hem från pickniken stannade vi vid ett museum om Indianerna och om Europeerna som kom och förstörde för dem. Området kallas "Tippecanoe Battlefield" efter ett stort slag mellan indianerna och amerikanarna som utspelades sig här. Det var ganska intessant faktiskt, i Sverige läser vi inte så mycket om indianerna och U.A.S's (relativt korta) historia.  


Kvällen spenderade jag hos Erin tillsammans med Elena och två andra av Elenas kompisar. Vi åt pizza och tittade på "Death at a Funeral"



                       I morgon är det Labour Day= Lediga från skolan!

No comments:

Post a Comment