Thursday, January 14, 2010

In the Middle of Nowhere With A Pingpong Table






Aaaah, jag har stulit från Paris Hilton!!
När vi satt i bilen halvvägs till Grampians kom jag på att jag glömt nyckeln i fickan till vårt rum på Hilton i Adelaide. Där hade vi bott på natten innan vi satte oss i bilen och påbörjade VÅR julafton, 50 mil i bilen från Adelaide till Grampians.

Lite julafton blev det ändå på kvällen i Grampians. Vi träffade Jennifer som vi skulle bo med och hennes släkt. Jennifer bodde hos samma värdfamilj i U.S.A. som far fast året efter. Men tomten hinner inte runt hela jorden på en dag så här är det juldagen som är den viktigaste dagen.

Redan klockan 7.30 på morgonen var det dags att kolla under granen för de yngre barnen Tiana 9, Kailee 6, Mitchell 4 och Jaden 4. De andra fick vänta tills efter frukosten. Det var en annorlunda juldag med grillat utomhus och vilda känguruer i trädgården. Efter julmiddagen skulle vi gå en runda i skogen. Jaden som hade fått tre bilar i julklapp skulle tvunget ha med sig dem ut i skogen. Jennifer frågade tre gånger innan vi gick om han verkligen skulle ha med sig dem, tänk om han skulle tappa någon. Men han var säker, alla bilar skulle med. Vi hann inte långt förrän Jennifer frågade om alla bilar var med, Jaden kollade i fickorna och… han hade tappat en av bilarna i det höga gräset!! :O Men när vi kom hem var alla bilar tillbaka igen. På kvällen såg vi på film i trädgården. De flyttade ut sofforna på gräsmattan och satte på projektorn.

På Annandag Jul besteg vi Pinnacles. Vi gick och gick och gick… det kändes som berget inte hade någon topp. Men som tur var hittade vi toppen med en jättehäftig utsikt över hela Grampians och huset där vi bodde. På eftermiddagen lekte jag och Anton ”40, 40 home” och spelade pingis med Kailee, Tiana och Mitchell.

Sista dagen i Grampions åkte vi och hela släkten till en stuga vid en sjö. Det var inte bara släkten som skulle med, nej man vet aldrig vad man kan behöva. Så med 6 bilar, 2 släp packade med grill, stålampa, mat, stolar och bord, en kanot och på toppen av allt så lastade de pingisbordet på biltaket och körde till en övergiven stuga mitt i skogen.

No comments:

Post a Comment